Loading

Blog #01 – ”SummerFashionLab; Marbella” (Part I)

16
Mei
2016

De zon stond verbazend genoeg erg hoog aan de lucht en wierp een stralend licht door het stoffige raam naar binnen. Op dat moment was ik mijn koffer aan het inpakken en beoordeelde ik wat noodzakelijk was als inhoud en wat ik een volle week achter kon laten in Nederland. De reis die ik op het punt stond om te maken, zou mijn eerste grote verhaal zijn op vakantiegebied en dat was best een big deal voor me.
-Het ene shirt maakte plaats voor een andere-
Er gingen allerlei gedachtes door mijn hoofd:
Met een beetje aanduwen, paste alles precies-
”De vlucht zou mij brengen naar het Spaanse Marbella”.
-Ik ritste mijn koffer dicht-
”Er zou een nieuwe ervaringen ontstaan, vandaag.”
-Mijn koffer stuiterde achter mij aan de trap af-
”Het is zover!”
-De deur viel achter mij dicht in het slot-

En daarmee begin ik ook mijn eerste Blog:
Blog #01 – ”SummerFashionLab; Marbella”

Ik heb mijn vlucht naar Spanje als ontzettend goed ervaren; een hoop mensen om mij heen houden niet van vliegen of kunnen moeilijk omschrijven hoe zij het ervaren. Zelf zou ik zeggen dat vliegen dezelfde adrenaline geeft als het betreden van een achtbaan. Dat gevoel dat je krijgt zodra je de wachtrij inloopt tot aan het moment dat je in het treintje gaat zitten. De rit zelf is ook vergelijkbaar!
-Alleen dan zonder de vrije val en de loopings-
Het was geweldig om de verschillende landschappen te zien, zelfs al was het nog binnen Europa.
De afbeelding in deze blog laat zien wat ik voor veranderingen heb gezien, vanuit de lucht.
Terwijl mijn playlist aan mij voorbij ging, was ik 3 uur later in Spanje. Een week met photoshoots en coaching in een ontzettend leuke omgeving was begonnen. Ik was benieuwd wat mij verder te wachten stond. Die vraag werd deels beantwoord toen ik arriveerde bij het appartement -lees: villa met zwembad- waar ik de aankomende week zou doorbrengen. De kamerindeling was al snel bekend en ik liet mijn koffer achter aan de zijkant van mijn bed. Op dezelfde plek waar hij een week later weer ingepakt zou worden voor de terugreis. MAAR zover was het nog niet;
het was tijd voor mijn toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *