Loading

Blog #02 – ”SummerFashionLab; Marbella” (Part II)

23
Mei
2016

MarbellaIn de maand Mei vertrok ik voor een week naar het zonnige Marbella.
-Het regende in deze week 3 dagen- Één van de herinneringen die mij bij zijn gebleven, is de ondergaande zon. Het is dezelfde zon als in Nederland, maar ik zie hem toch liever tussen een aantal bergen verdwijnen dan achter een stel flatgebouwen. Die laatste paar minuten zonlicht brengen zoveel rust met zich mee.
Iets anders wat mij zeker bij is gebleven, is de samenwerking met een geweldig team! Tijdens de reis heb ik vier nieuwe mensen mogen leren kennen, met ieder een eigen talent. Ze reisden mee naar de locaties van de photoshoots, ze waren betrokken bij de projecten en ideeën die ik had én ik deelde villa met ze. Het was een ontzettend leuke ervaring om mijn creatieve gedachten uit te wisselen met mensen die hetzelfde willen als ik; ontzettend mooie beelden afleveren… En genieten!

De eerste persoon was Daniëlle Grisèl: kleine dame, grote talenten. Haar keuzes in visagie zijn goed doordacht en ze weet ook het juiste effect te geven aan kapsels. Iets neutraler of juist een wilde look? No problem! Verder was er nog nooit iemand ZO goed met een reflectiescherm.

De tweede persoon was Tim Röling: goed gehumeurd, energiek en (op mijzelf na) de enige man in huis.
Hij fotografeert fashion zoals het bedoelt is en denkt op moeilijke momenten (bijvoorbeeld: als het weer tegenzit) graag met je mee. Foto’s op locatie of in een studio? Geen uitdaging te groot voor Tim!

Nummer drie was Britt Vossen. Het juiste model: mooi gezicht, oneindige benen en een goed gevoel voor humor!
Het fijne aan de samenwerking, was haar openheid. Ze was voor veel in tijdens de shoots waardoor het mogelijk was om snel én goed een mooi resultaat neer te zetten! Kwaliteit stond voorop… Samen met een geweldige tijd!

En nummer vier was Tamara Draaijer: mede-styliste maar in dit geval aanwezig als privé-kok van ”Villa Marbella”.
Met de lekkerste ontbijtjes, smaakvolste lunches en heerlijkste diners kwam ik helemaal niets te kort! Leuk weetje: we zijn allebei vegetariër. Als dat geen band-versterker is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *