Loading

Blog #03 – ”SummerFashionLab; Marbella” (Part III)

27
Mei
2016

Blog #03Nadat het vliegtuig had gevlogen, de kennismaking met het team was afgerond en de inwijding in ”Villa Marbella” -ongeveer- was overleefd… Was het tijd voor de orde van de dag!
Tijdens deze reis naar Marbella zouden er photoshoots gaan plaatsvinden. De fotograaf, de visagiste, het model en de stylist -ikzelf- waren aanwezig, maar de kleding was er nog niet. Voor deze sets vertrok ik naar La Cañada, het winkelcentrum waar ik improviserend mijn inspiratie moest zien te vinden. Dat was, stilletjes, nog redelijk pittig!
In dit winkelcentrum vond ik een breed assortiment aan winkels en er hing een gezellige sfeer. Dat was een fijne eerste indruk over deze stylingsopdracht. Echter; de huidige collecties van een aantal winkels leken sterk op elkaar. Dat maakte het lastig om te kunnen varieren… Maar gelukkig was het niet onmogelijk! Mijn keuzes vielen uiteindelijk op een combinatie aan kleding afkomstig uit ZARA, H&M, MANGO en Deichmann. -Die laatste is vergelijkbaar met de Nederlandse VanHaren
Met een handvol kassabonnen en 350-400 euro lichter, verliet ik op de afgesproken minuut het winkelcentrum… Ik was er nu echt klaar voor!

De photoshoots zelf waren ontzettend leuk om te doen en de resultaten hiervan zijn terug te vinden op de website, onder het kopje PORTFOLIO. In ”Blog #02” en via MagicEloy op Instagram zijn ook nog backstage foto’s te zien!
Het waren ontzettend leuke momenten om te delen en naast mijn enthousiasme over de projecten, wil ik ook graag de culinaire ervaringen delen. Voordat ik ook maar één voet in Spanje en Marbella had gezet, was ik al groots fan van tapas. Dit vind ik namelijk een gezellige vorm van uit eten gaan!
En op 3x tapas na, heb ik in ”Villa Marbella” vooral gezond en verantwoord kunnen eten!
Van goede ontbijtjes (verschillend bereidde eieren met geroosterd brood, wentelteefjes of muesli-yoghurt)
tot fantastische lunches (spaghettikoekjes, koude komkommersoep of tosti caprese met pesto en rucola)
En van geweldige diners (Paddenstoelenpasta met walnoten of courgetteburgers met rozemarijn-partjes en zeezout)
tot overheerlijk toetjes (warme appel-peer crumble of zoete aardbeien-trifle)
Ik kan verzekeren dat ik, in een vervolgblog, in ieder geval nog terugkom op recepten van een aantal gerechten.

Om de laatste blog rondom Marbella af te sluiten, kan ik echter alleen maar aangeven dat het een ontzettend leerzame reis was. Tijdens de persoonlijke coaching heb ik goed kunnen overleggen wat mijn volgende stappen op het creatieve vlak gaan worden en die zijn, bij deze, al voorzichtig gezet!
Daarom eindig ik ”Blog #03” met een glimlach, lichtelijke kramp in mijn vingers en met een ontzettend vriendelijke en dankbare groet aan de twee mensen die deze reis mogelijk maakten:

Yvette en Etienne#YouRock!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *